Шоколадови бисквити

27/03/2012
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 077
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте в голяма купа яйцата и кафявата захар и добавете ванилията. В съд на водна баня на котлона разтопете маслото с натрошения шоколад и бъркайте, докато се хомогенизира.

Оставете леко да се охлади и го смесете с към яйчната смес, като добавите и бакпулвера с пресятото брашно. Разбъркайте добре сместа и сложете във фризер за 10 минути.

Оформете топчици от тестото и ги слагайте върху покрита с хартия за печене тава. Много шоколадовите сладки се пекат в предварително загрята фурна за 10 минути на около 190 градуса. Оставете леко да се охладят преди да ги махнете от хартията.подобни рецепти тук
5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар