Спагети със сос от аншоа

01/03/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Супер бързи и супер вкусни. Само не прекалявайте с аншоата, защото тя наистина е доста ароматна. Сега да отворим виното и да кажем наздраве!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо155
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете спагетите според инструкциите на пакета.

Накиснете касиса в малко гореща вода.

Запържете розмарина и чесъна в зехтина, докато променят цвета си, след което ги изхвърлете. Настържете кората от лимона.

Сложете тигана на водна баня (над врящите спагети) и сипете вътре аншоата с мазнината от консервата, кедровите ядки, лимоновата кора и отцедения касис.

Оставете на котлона, докато се образува сос. Поръсете с черен пипер и залейте спагетите с получения сос. По желание украсете с пресен джоджен.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар