Плодов пудинг с хляб и масло

11/02/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Няма да месите, няма да точите - приготвяте всичко и печете - готово е за нула време и е страхотно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо555
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо включете фурната на 220 градуса. Загрейте млякото в тенджерка, но внимавайте да не кипне. Размразете плодовете. Намажете 4 огнеупорни купички с масло. Махнете коричките от хляб, намажете филийките с масло, след което нарежете всяка една на по 4 парчета.

Подредете ги в дъното на купичките. Добавете по 1 с.л. от плодовете и поръсете със захар. Отново сложете ред хляб и редувайте така до изчерпване на количествата.

Разбийте яйцата в отделна купа и ги смесете с топлото мляко и ванилията. Отново разбъркайте и разделете сместа в купичките с пудинг.

Настържете отгоре по малко индийско орехче и печете около 15 минути. Поръсете с пудра захар и поднесете с кисело мляко или сметана.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар