Браунис с течен шоколад

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
29655761k
Браунис с течен шоколад1 / 2
24/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
"Шоколадово изкушение, което похапваме не само като десерт, но винаги, когато можем"

Необходими Продукти

  • масло - 200 г
  • захар - 200 г
  • течен шоколад - 200 г
  • яйца - 4 броя
  • брашно - 80 г
  • орехи - 80 г
  • кокос - 2 с.л. стърготини по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд на водна баня на котлона разтопете маслото и разбъркайте до хомогенизиране с течния шоколад.

Отделно разбъркайте яйцата и захарта много добре и добавяте брашното. Отново разбъркайте и накрая смесете с натрошените орехи и кокосови стърготини.

Сипете сместа в неголяма тава с хартия за печене и сложете да се пече в умерено загрята фурна за около 15 минути.

Не препичайте сладкиша, защото трябва да остане сочен в средата. По желание намажете готовия браунис с течен шоколад отгоре и поръсете с малко натрошени орехи.

Сложете в хладилник за 2 часа преди да поднесете.

Рейтинг

4.1
56
410
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ludmila Atanasova
Ludmila Atanasova
Здравейте ! Може ли да споделите как направихте вашето брауни , защото от рецептата не става ясно кога се добавя разтопения шоколад и масло ?
18.06.2020 09:56
Моника
Моника
Рецептата се получава много добре, но при мен лично не става толкова кафяв сладкиша. И освен това сте пропуснали да напишете разтопеното масло и шоколад кога се прибавят. Но иначе рецептата е страхотна.
31.01.2014 14:10
1
3
Име
Име
Сместа масло и течен шоколад към сместа от яйцата ли се прибавя и се пече ? не е много ясно
16.01.2014 16:41
10
Веселин
Веселин
Вкусотийка!
26.11.2013 22:10
1
Слънце
Слънце
Интересна рецепта, но не е пояснено кога и къде се прибавя шоколада. Използва ли се какао, за да стане блата толкова кафяв? Към него ли се прибавя разтопения шоколад?
30.06.2013 20:05
Дани Стоянова
Дани Стоянова
Нали се разтапя на водна баня и се смесва със шоколада
12.06.2013 17:59
enough
enough
а с маслото и течния шоколад какво се случва? имате малко пропуски...
18.05.2013 15:49
1