Браунис с течен шоколад

24/03/2012
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Шоколадово изкушение, което похапваме не само като десерт, но винаги, когато можем "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо37 345
  • Преглеждания за месеца264
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд на водна баня на котлона разтопете маслото и разбъркайте до хомогенизиране с течния шоколад.

Отделно разбъркайте яйцата и захарта много добре и добавяте брашното. Отново разбъркайте и накрая смесете с натрошените орехи и кокосови стърготини.

Сипете сместа в неголяма тава с хартия за печене и сложете да се пече в умерено загрята фурна за около 15 минути.

Не препичайте сладкиша, защото трябва да остане сочен в средата. По желание намажете готовия браунис с течен шоколад отгоре и поръсете с малко натрошени орехи.

Сложете в хладилник за 2 часа преди да поднесете.
подобни рецепти тук
5 6
4 10
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Моника
Моника
31.01.2014 14:10
Рецептата се получава много добре, но при мен лично не става толкова кафяв сладкиша. И освен това сте пропуснали да напишете разтопеното масло и шоколад кога се прибавят. Но иначе рецептата е страхотна.
0
1
Име
Име
16.01.2014 16:41
Сместа масло и течен шоколад към сместа от яйцата ли се прибавя и се пече ? не е много ясно
6
0
Веселин
Веселин
26.11.2013 22:10
Вкусотийка!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв