Меденки с джинджифил

01/02/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Ако искате да опитате от тези меденки, преди децата да си изяли до последната, пригответе двойно количество "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо346
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме омекналото до стайна температура масло със захарта до побеляване.

Добавяме яйцето и меда и разбиваме за 5 минути.

Отделно смесваме сухите съставки и постепенно ги прибавяме към маслената смес.

Правим тесто, което разделяме на топки. Увиваме ги във фолио оставяме в хладилника за около час. Така увито тестото може да преседи няколко дена.

От тестените топки режем формички, нареждаме ги върху хартия за печене и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 8-12 минути, докато покафенеят леко. Оставяме за 5 минути и украсяваме.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар