Задушени зеленчуци микс

18/03/2012
Илария
отИларияНовак1171203
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо29 429
  • Преглеждания за месеца258
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци предварително се почистват. Загрява се мазнината в дълбок тиган и се запържват последователно нарязаните лук, целите глави чесън, нарязаните на тънки ленти чушки, почистения зелен фасул и накрая се добавят броколите.

Долива се 100 мл топла вода и се похлупва за 10-15 минути. Накрая задушените зеленчуци се овкусяват със сол, черен пипер и др. подправки по избор и се поднасят със сварен ориз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар