Обърнат ябълков сладкиш

28/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Не се въздържахме и приготвихме този обърнат сладкиш. Толкова добре ни се получи, че решихме веднага да го споделим с вас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо490
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта, до получаването на пухкав крем.

Добавяме олиото и киселото мляко, отново разбъркваме.

Постепенно сипваме пресятото брашно с бакпулвера и ванилията, бъркаме до хомогенизиране.

Измите, обелени и нарязани на шайби ябълки редим в намаслена тава и върху тях сипваме тестото.

Печем в предварително загрята на 160 градуса фурна за час.

Сервираме сладкиша охладен и объркат, поръсен с пудра захарподобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар