Пуйка с кисело зеле в Крок-пот

05/02/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Оставете на машините да свършат готвенето вместо вас, а вие после скромно може да оберете овациите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо284
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешки бутчета - 3 бр.
  • кисело зеле - 1/2 глава, средна
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 с.л.
  • вода - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на съда поставяме накълцаното кисело зеле, разбъркано с наситнените лук и моркови.

Прибавяме олиото, черен и червен пипер, доматеното пюре разстворено във водата и разбъркваме.

Поставяме месото и леко го притискаме, за да се покрие със зеле.

Включваме уреда за 6 часа.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар