Телешко по ловджийски

02/02/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Разкошно е - опитайте и ще ни споменавате с добро "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо521
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на дребно, наситняваме лука, гъбите, морковите и целината.

Запържваме месото в сгорещеното олио и добавяме зеленчуците, без гъбите, готвим на среден огън. Прибавяме сол, черен и червен пипер и брашното, разбъркваме и сипваме виното и вода, така че да покрие месото.

Като се поизпари водата, се посолява на вкус, прибавят се брашното и червеният пипер.

След като водата намале, добавяме доматите и като започне да се сгъстява слагане нарязаната шунка, гъбите, дафиновия лист и ракията. Покриваме с капака и готвим на умерен огън до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар