Бирени ребра на фурна

27/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Което се готви с бира, трябва да се консумира с бира, бихме добавили и с добра компания "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо683
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 кг или гърди
  • бира - 500 мл
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лют червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • захар - 1 с.л.
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме ребрата и старателно ги натриваме от всички страни със смес от сол, захар, черен и червен пипер.

Омазняваме ги с олиото и ги редим в тава, прибавяме бирата и оставяме да се маринова за поне час.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, покрити с алуминиево фолио за около час.

Махаме фолиото и дозапичаме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар