Сладко от небелени праскови

29/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Знаете ли защо става толкова вкусно? Защото е приготвено с любов и с най-свежите праскови от градината "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо679
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме прасковите, махаме костилката и ги режем на малки парчета.

В дълбока тенджера слагаме прасковите и добавяме 500 г захар, оставяме да кипне на слаб огън, ако има нужда махаме пяната.

Оставяме покрито за 8 часа.

Добавяме още 500 г захар и отново кипваме на слаб огън и оставяме да престои за ощ4е 8 часа.

Прибавяме останалата захар, отново кипваме, прибавяме лимантузуто, разбъркваме и докато е горещо, го насипваме в буркани, затваряме и обръщаме.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар