Винегрет с яйца и майонеза

25/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Веднага ни се прияде от тази салата и ще я приготвим "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо192
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • червено цвекло - 4 - 5 глави
  • картофи – 2 - 3 бр.
  • моркови – 4 бр.
  • грах – 1 буркан
  • кисели краставички – 6 - 7 бр.
  • яйца – 5 бр.
  • лук – 1 глава
  • майонеза – 3 опаковки
  • лимони – 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме цвеклото и го печем във фурна докато омекне – 35-40 минути. Обелваме и го нарязваме на кубчета.

Сваряваме морковите, картофите и яйцата, обелваме ги и също ги нарязваме на кубчета.

Нарязваме лука и го попарваме с вряла вода.

В дълбок съд смесваме нарязаните продукти, прибавяме нарязаните краставички, граха и сока на 1 лимон. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и разбъркваме заедно с майонезата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар