Телешка глава на фурна

14/03/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 628
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3,6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената телешка глава сложете да се свари в подсолена вода, докато месото започне да се отделя от костите. Отделеното месо оставете настрана.

В голям тиган загрейте мазнина и запържете всички предварително нарязани зеленчуци, като започнете от лука. Накрая им добавете подправки и добавете месото от телешката глава.

Долейте виното, накълцания магданоз, дафинови лист и прехвърлете всичко в тавичка и залейте със соеви сос. Сложете да се запече в загряна фурна за 20-25 минути. Поднесете с чаша червено вино.подобни рецепти тук
5 5
4 3
3 4
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар