Свинско месо със зеленчук

04/09/2012
Виргиния
отВиргинияНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 777
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо – 500 гр.
  • масло – 30 гр.
  • моркови – 300 гр.
  • керевиз – 200 гр.
  • червени чушки - 1 - 2 броя
  • праз – 2 стръка
  • зелен фасул – 350 гр.
  • картофи – 500 гр.
  • сол
  • червен пипер - 1 с.л. равна
  • вода – 300 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на дребно месо се слага в нагорещеното масло и се запържва добре. Добавят се почистените и нарязани зеленчуци.

Всичко се задушава до омекване на месото, като се долива малко водичка. Задушаването отнема около 40 минути.

Накрая свинското със зеленчуци се овкусява с подправки, разбърква се и се снема от котлона.

подобни рецепти тук
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар