Агнешка дроб сърма

25/01/2011
"Малки тайни Направете сос Бешамел с малко чесън и залейте всяка порция от тази лесна и вкусна дроб сарма "
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4
Сготви+2 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта

Необходими Съставки

Приготвяне

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се червения пипер, джоджена, магданоза и горещия бульон. Пече се във фурната, до златисто.

Приготвя се заливка от яйцата, киселото мляко и брашното. Залива се и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена.

[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 13
4 5
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Гюляй Тахирова
Сготвих точно по рецептата и стана много вкусно!
1
0
Ели мариножа
Ели мариножа
17.04.2012 11:14
Тожаа е моята дроб сърма.Адски вкусна и лесна.Имам едно малко допълнение:Правя сос башамел с малко пресован 4есан и заливам всяка сервирана порция.Това е разли4ното.
3
2
алексей димитров
алексей димитров
02.03.2012 13:53
изумен съм как с две приказки е предадена цялата информация за направата на ястието.Точно и ясно.Ще си позволя да кажа че моята майка завиваше всичко това с булото на агнето исе получаваха едни вкусни прекрасни топки заляти с яйци кисело мляко и брашно итака хубаво миришеше.Алекс- велико търново.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите

Други ястия с