Гнездо от кайма

02/03/2013
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
"Лесно за приготвяне и изключително ефектно ястие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 468
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете добре каймата с яйцето и подправките. Разстелете я на пласт по дъното и стените на намазнена тава.

Загрейте малко мазнина в тенджерка и за пържете първо накълцания бекон у праз. После добавете нарязаните гъби и моркови. Оставете да се задушат и поомекнат добре и ги овкусете с малко подправки.

Разпределете зеленчуковата смес върху канапето от кайма и поръсете с настъргания кашкавал или сирене по желание.

Сложете да се пече за около 15 минути в умерено загряна фурна. После извадете, чукнете отгоре яйцата и върнете да се доопече с тях.подобни рецепти тук
5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар