Наденички с вино и ябълки

22/02/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Тайната на така обичаните по цял свят немски наденички е в ... ябълките?! Предизвикваме ви да опитате тази невероятна комбинация "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо187
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете виното в тиган да заври и пуснете наденичките да се варят за 10-тина минути.

През това време обелете и настържете лука. Обелете и ябълките, разрежете ги на 4, махнете сърцевината и ги нарежете на резенчета. В отделен съд разтопете малко масло.

Извадете наденичките от виното и ги запържете в маслото на слаб котлон. Прибавете лука към виното заедно с ябълките, бульона, канелата, захарта и останалото масло.

Щом сместа заври, намалете котлона и варете докато ябълките омекнат, а течността се посгъсти. Поднесете пържените наденички с вкусния ябълков сос.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар