Пастет от сьомга с крема сирене

20/01/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Изискан апетайзър за всички, които не правя компромиси с храната "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • сьомга - 420 г от консерва
  • сос табаско - 1 ч.л.
  • крема сирене - 150 г
  • магданоз - 1 връзка
  • див чесън - 1 малка връзка
  • копър - 1 малка връзка пресен
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете и смесете копъра, магданоза и дивия чесън. Отцедете сьомгата и я разбъркайте с крема сиренето.

Добавете лимоновия сок, соса табаско и подправките. Пасирайте до получаването на гладко пюре. Овкусете със сол, черен пипер и още лимонов сок, ако е необходимо.

Прехвърлете сместа в подходяща купа и охладете 15-тина минути. Поднесете пастета от сьомга с хляб или крекери.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар