Шишче от дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Шишче от дроб1 / 2
14/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 500 гр.
  • ябълки - 2 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Птичият дроб се измива и се набожда на шиш, като се редува с парченце ябълка, намазват се с олио и се пекат.

Посоляват се след като се извадят от грила и по желание се овкусяват с прясно смлян черен пипер.

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: