Месно суфле

07/02/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор780587646
"Откакто разбрахме, че суфлето може да се прави и с месце, гледаме по съвсем различен начин на него "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо494
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре месото от ципите и сухожилията, измийте го и го варете 10-тина минути, след което го отцедете. Смелете го 2 пъти и го смесете с прясното мляко, жълтъците, галетата и 2 ч.л. от маслото.

Отделно разбийте белтъците на твърд сняг и ги прибавете към сместа. Посолете и изсипете в намазан с масло съд за суфле.

Загладете и варете на пара или водна баня около 30 минути.

Сервирайте с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар