Канелени сълзици

16/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Обичаните от всички сълзици, но в един по-романтичен и неустоим канелен вариант "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо666
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстиламе тестото и го разрязваме на две части.

Сипваме от сместа на захарта и канелата.

Притискаме внимателно и навиваме от двете страни на тестото на рулце.

Обръщаме надолу и разрязваме на парченца, дебели около 0.5 см.

Подреждаме в тавичка, постлана с хартия за печене и печем на 200 градуса до готовност.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар