Торта с рикота

16/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Днес е ден за торта, торта от рикота, а поводът ще трябва да си го измислите сами "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо604
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта, прибавяме сметаната и рикотата и отново разбъркваме с миксер.

Постепенно добавяме пресятото брашно с бакпулвера, ванилията и олиото. Разбиваме всичко много добре.

Прехвърляме във форма застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 50 минути.

Сервираме тортата топла или студена по избор със сладко, сладолед или топинг.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар