Пилаф от червена леща

13/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Перфектната вегетарианска вечеря или вкусна гарнитура - леща пилаф "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо311
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме и запържваме лука, посоляваме.

Измиваме лещата и слагаме да се вари при лука с вода, която покрива лещата. Посоляваме и овкусяваме с чубрица.

Варим на среден огън, като внимаваме да не загори.

Сваляме от котлона в момента, в който водата е поета от лещата.

Покриваме и оставяме да изпръхне.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар