Телешко с грах и картофи

07/03/2012
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции7-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 693
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки и сложете да се запържи в малко мазнина, долейте виното, водата и оставете да се задушава за около 1 час, като сложите и дафинови лист.

След това към месото добавете почистените и нарязани картофи и моркови, граха, соевия сос, горчицата, и оцета. Поръсете с щипка захар и оставете да се задушава за около 30 минути. При нужда долейте малко топла вода, но внимавайте, защото ястието не трябва да е течно.

Овкусете с всички подправки и доварете за 5 минути. Размийте 1 с.л. нишесте в малко вода и сгъстете ястието. Накрая объркайте с малко накълцан магданоз. Поднесете телешкото с грах и картофи с гарнитура от сварен ориз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар