Панирани пилешки пържоли

07/03/2012
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886662
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 285
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пилешките пържоли внимателно и ги сложете да се мариноват за 2 часа в млякото и бирата.

След това добре ги подсушете и ги овкусете със сол, черен пипер и някакви други подправки, ако предпочитате.

Разбийте яйцата за панировката с бирата и разделете сместа на 2 части. Едната объркайте с настъргания кашкавал.

Вземайте пържола, овалвайте последователно в брашно, разбити яйца, галета и яйца с кашкавал.

Слагайте пържолите да се пържат в сгорещена мазнина. Отцеждайте ги върху кухненска хартия или решетка.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

vili
vili
06.12.2014 15:57
А виното за пиене към пържолата ли да остане?
5
0

Виж всички коментари или напиши такъв