Японски бисквити

22/02/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Как японките хапват толкова сладки бисквити, а са толкова слабички - това ще си остане пълна мистерия, а вие при всички случаи си запишете рецептата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 218
  • Преглеждания за месеца432
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си.

Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки филийки.

Редим в тава застлана с хартия за печене и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар