Руски бисквити

12/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Вкусни и лесни за приготвяне сладки, които са подходящи за всеки повод или специален случай "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо185
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • масло - 100 г
  • захар - 100 г
  • брашно - 180 г
  • яйца - 1 бр.
  • бакпулвер
  • какао - 2 с.л.
  • джинджифил - 1/2 ч.л.
  • канела - 1/2 ч.л.
  • карамфил - 1/2 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме размекнатото масло със захарта, докато станат на пухкав крем.

Прибавяме яйцето, какаото, джинджифила, канелата и карамфила. Разбъркваме добре.

Прибавяме пресятото брашно заедно с бакпулвера.

Оформяме тестото на топка, покриваме със стреч фолио и прибираме в хладилника за 2-3 часа.

Разточваме тестото и изрязваме формички по желание, редим в тава, застлана с хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 160 градуса фурна до готовност.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар