Кюфтета от зрял фасул

21/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Престъпно вкусни кюфтенца, които пият ужасно много бира "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме добре накиснатия фасул, като изхвърляме първата вода.

Варим до готовност и пасираме.

Добавяме лука, наситнения магданоз, кашкавала, сол и черен пипер на вкус и разбитите яйца.

От получената смес оформяме кюфтета, които овалваме в брашно и пържим в сгорещеното олио.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар