Кешкек - жито със сланина

12/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Зимна разядка, с която и винцето и ракийката вървят чудесно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо153
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре житото под течаща вода.

Сваряваме го заедно с наситнената сланина до готовност.

Пасираме всичко и получената каша сервираме посолена и поръсена с лют червен пипер.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар