Картофени кюфтета с бекон

03/03/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8-10 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 598
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите и ги пасирайте с прясното мляко. Добавете ситно нарязаните бекон, лук, настъргания кашкавал, 1 разбито яйце и подправките на вкус.

Разбъркайте добре и с влажни ръце оформете кюфтенца, които овалвайте във второто разбито яйце и галета. Слагайте да се пържат в сгорещена мазнина. Готовите кюфтета с бекон отцедете върху решетка.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар