Телешка капама

03/01/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Вкусната капама иска качествено месо, мерак и бавен огън "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 487
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо – 600 г
  • масло – 100 г
  • чесън – 4 скилидки
  • домати – 400 г
  • лук – 1 глава
  • черен пипер – на зърна
  • захар – 10 г
  • магданоз
  • дафинов лист – 1 бр.
  • целина – 50 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го задушете в маслото и малко вода.

Добавете обелените и нарязаните на ситно домати, захарта, солта, черен пипер на зърна, лука, чесъна, целината, дафиновия лист и магданоза.

Сложете капак и задушавайте ястието на бавен огън около 2 часа.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар