Телешка капама

03/01/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Вкусната капама иска качествено месо, мерак и бавен огън "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 144
  • Преглеждания за месеца134
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го задушете в маслото и малко вода.

Добавете обелените и нарязаните на ситно домати, захарта, солта, черен пипер на зърна, лука, чесъна, целината, дафиновия лист и магданоза.

Сложете капак и задушавайте ястието на бавен огън около 2 часа.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар