Апетитни джоланчета с ябълки

27/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Идеи за празнични вечери - много, но тази определено си заслужава "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измийте джоланчетата и ги подсушете внимателно с домакинска хартия.

Счукайте в хаванче скилидките чесън и ги сместе със зехтин и сол. Намажете с получената кашичка джоланите и поръсете с кимиона на зърна.

Почистете ябълките и ги нарежете на тънки резени. Лука нарежете на шайби.

Покрийте дъното на тава за печене с лука и ябълките, сложете изправените джоланчета и налейте вода (до средата на тавата).

Печете в загрята на 190 градуса фурна до готовност. Сервирайте с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар