Ребърца в зелеви листа

29/12/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Когато си почитател на вкусните селски манджи, то е до живот "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо412
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции от две ребра. Подправяме със сол и черен пипер и ги запържваме в маста.

Намазваме ребрата с доматеното пюре и прибавяме предварително наситнения и запържен лук.

Разделяме зелето на листа. Всяко ребра поставяме върху зелев лист и завиваме.

Редим в дълбока тенджера заливаме с бульона и готвим на умерен огън.

Отделно запържваме наситнената сланина с брашното, добавяме червен пипер и с полученото заливаме ребрата.

подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар