Свинско печено в бира

31/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Заредете се с повечко бира, защото ще ви трябва хем за готвенето, хем за яденето "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо566
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 150 градуса. Почистете месото от всякакви тлъстини, след което го нарежете на пържолки.

Смесете мащерката, дафиновия лист, солта и ригана.

Втрийте подправките в пържолите. Наредете овкусените пържолки в купа, покрийте и оставете за 2 часа в хладилник, за да се смесят добре ароматите.

Загрейте олиото в тиган и запържете пържолите.

Прехвърлете ги в глинено гърне. Задушете чесъна и лука в тигана, след около 5 минути добавете бирата и захарта и кипнете. Изсипете сместа върху пържолите и печете за 2 часа. Извадете ги от гърнете и сложете в чиния, подходяща за сервиране.

В подходяща купичка смесете маслото и захарта. Загрейте соса, който е в гърнето, на умерен огън и добавете от маслото, за да го сгъстите. Щом се посгъсти сосът, залейте всяка пържола и поднесете.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар