Друсан кебап

31/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"И не пропускайте раздрусването в никакъв случай, защото в това е тайната на вкусния друсан кебап "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 098
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо – 900 г
  • чушки – 5 бр. сушени
  • сушени домати – 5 бр. по желание
  • червено вино – около ½ ч.ч.
  • олио – 2 с.л.
  • доматено пюре – 2 с.л.
  • лук – 5 глави кромид
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и лука. В тенджера загрейте олиото и запържете месото от всички страни.

Добавете към него лука, едро нарязаните чушки и домати, овкусете с подправките и накрая залейте с виното.

Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар