Друсан кебап

31/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"И не пропускайте раздрусването в никакъв случай, защото в това е тайната на вкусния друсан кебап "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 827
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете месото и лука. В тенджера загрейте олиото и запържете месото от всички страни.

Добавете към него лука, едро нарязаните чушки и домати, овкусете с подправките и накрая залейте с виното.

Захлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар