Свинско филе, варено в зелев сок

20/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Семпло и вкусно до съвършеност Сега остава само да изберете с какво вино ще го поднесете "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 167
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го сварете на слаб огън в зелевия сок. Извадете свареното месо и още докато е топло го намажете със счукания чесън.

След това го поръсете обилно с червения и черния пипер, както и с кимиона.

Сервирайте месото когато изстине, като го нарежете на филийки.

Гарнитурата е по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар