Агнешка топла пача

20/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Предизвикваме ви да започнете деня с една топла агнешка пача за закуска. И няма нужда да ни благодарите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо278
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото шкембе и крачета трябва да са почистени и измити много добре. Сложете ги в тенджера, залейте ги със студена вода и варете на слаб огън заедно с маслото и нарязания лук.

Малко преди да са готови, добавете солта. Обезкостете крачетата и нарежете месото заедно с шкембето на ситни парчета, които се сипват отново в бульона.

Застройте пачата с предварително разбитите с лимоновия сок яйца. Подправете с черния и червения пипер, както и счукания чесън.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар