Тиквеник по странджански

21/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Страхотен тиквеник без месене, без кори и сложна кулинарна обработка, който обещава често-често да гостува на трапезата ви "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо411
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • брашно – 50 г
  • тиква – 1 кг
  • прясно мляко – 1 л
  • масло – 100 г
  • захар – 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете тиквата, почистете я от семките и я настържете на едро ренде.

Прибавете брашното и захарта, разбъркайте добре. Изсипете сместа в намазнена тава, залейте с прясното мляко и отгоре наредете парченцата масло.

Печете в умерена фурна до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар