Пита с канела и настъргани ябълки

18/12/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ароматни и много сочна пита с характер и вкус, които впечатляват "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо906
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта и добавяме олиото на тънка струйка. Разбъркваме отново и последователно добавяме брашното, содата, канелата, натрошените орехи и настъганите ябълки.

Разбиваме добре сместа и я изсипваме в предварително намаслена и поръсена с брашно тава.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Вадим питата и докато е топла я намазваме с масло, след като изстине, поръсваме с пудра захар и канела и сервираме.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар