Варена наденица с фасул по римски

16/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Когато си в Рим, да не забравиш да опиташ от вълшебната варена наденица с фасул по римски "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо462
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете фасула във вода и 1 щипка сода бикарбонат. На следващия ден отцедете боба. Запържете в сгорещено олио и малко масло нарязаните морков и лук.

След като се позачервят добавете нарязаните домати и след няколко минути сипете боба.

Залейте с топла вода, сложете капак и оставете да къкри на бавен огън около 3 часа. От време на време проверявайте ястието да не остане без вода. Посолете към края.

Междувременно разцепете надениците и ги сварете. Добавете ги към боба и след като се смесят добре ароматите махнете от котлона.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар