Зеленчуково рагу с колбаси

31/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"И вие ли мислите, че най-вкусното зеленчуково рагу се прави с колбас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разделете карфиола на розички, чушките нарежете по дължина, а моркова - на кубчета. Обелете доматите и ги нарежете на 8 резена.

Загрейте олио в дълбок тиган и запържете нарязаната на колелца наденица.

Добавете всички зеленчуци и доматения сок. Задушавайте за няколко минути и след това овкусете със сол и черен пипер.

Разбърквайте от време на време и след 15 минути махнете от котлона. Поръсете с магданоз и сервирайте.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар