Тюрлю кебап

03/01/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Емблематично предложение за ценители - юнашки кебап с три вида месо и завладяващ аромат "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 363
  • Преглеждания за месеца359
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Обезкостете всичките видове месо и го нарежете на парчета, посолете и поръсете с нарязания на ситно лук.

Сложете в подходящ съд, налейте половината от червеното вино и оставете да се маринова в хладилник за 1 нощ.

На следващия ден отцедете месото и го наредете в тавичка, добавете нарязаните сланина и луканка, както и нарязаните гъби. Полейте с една част от сгорещеното олио и печете за 20 минути в умерено загрята фурна.

Поръсете месото със смес от лютия пипер и брашното, налейте останалото вино и малко топла вода.

Върнете във фурната и печете още около 20 минути. Нарежете доматите на филии и покрийте месото, поръсете с черен пипер и мазнина, печете още 10 минути.

Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар