Омлет с бекон и фиде

19/12/2016
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор780587634
"Кой може да устои на тази кулинарна класика - омлет с бекон? А опитахте ли и нашето предложение с фиде?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо166
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете фидето (не до пълна готовност) в подсолена вода, след което го прецедете. Нарежете лука на колеца, а бекона на кубчета. Отделете листата салвия от стъблата.

Разбийте яйцата в млякото. Смесете фидето със салвията и бекона, посолете всичко. Загрейте олио в тефлонов тиган, добавете около 1/4 от сместа за омлета.

Покрийте съда и печете, след няколко минути обърнете омлета и от другата страна. Оставете на топло и изпържете и останалите омлети.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар