Домашно минестроне с бекон

13/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Предлагаме ви нещо, което сгрява сетивата в студените зимни дни. Да ви е сладко, приятели!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте почистения боб със студена вода. Оставете го така няколко часа, след което изхвърлете водата и сварете боба в чиста вода. Загрейте олио и запържете нарязания бекон.

Добавете лука и чесъна и пържете още малко. Сипете тази запръжка при боба, прибавете бульона, доматеното пюро (размито с малко вода), магданоза и макароните.

Варете около 5 минути, прибавете ситно нарязаните картофи, настърганата и нарязана тиквичка, отцедения от горчилката патладжан.

Накрая прибавете и ситно нарязаните чушки. Варете до пълната готовност на супата. Сервирайте с натрошено сирене.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар