Наденица със зеле и корени за супа

12/12/2016
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Открихме вкусна запеканка с наденица и нямаме търпение да я споделим с вас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденицата, зелето, чушките и корените. Изпържете нарязаната наденица в сгорещено олио, извадете я и в същата мазнина задушете лука и корените.

Добавете зелето и чушки и задушете за около 5 минути. Прибавете бульона, овкусете със подправките и добавете наденицата.

Прехвърлете всичко в тавичка, поръсете с парченца масло и галета и печете в загрята на 200 градуса фурна до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар