Калкан с кашкавал

09/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Филето от калкан е нежен деликатес, който заслужава специално внимание "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо165
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме филетата и ги подправяме с черен пипер.

Във всяко филе поставяме по парче кашкавал и го завиваме на руло, при нужда закрепяме с клечка за зъби.

Редим филетата в намаслена тава.

Почистваме лука и гъбите и ги нарязваме на дребно, запържваме ги в масло за 5 минути.

Прибавяме брашното и разбъркваме непрекъснато, постепенно добавяме виното, сметаната и разбитите жълтъци.

Готвим на среден огън, докато соса се сгъсти. Подправяме със сол и черен пипер.

Заливаме рибните филета с готовия сос и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути в средата на фурната.

Сервираме рибата с резени лимон и наситнен магданоз.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар