Бяла риба в соев сос

09/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Неустоимо рибно изкушение за онези, които обичат азиатската кухня и аромати "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо551
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подсушаваме рибата, правим разрези по кожата от двете ѝ страни.

В дълбока тенджера загряваме олиото и в него пържим рибата до златисто.

Вадим рибата и в същата мазнина запържваме предварително почистените и нарязани на дребно лук, чушка и джинджифил.

Прибавяме виното, соевия сос и бульона, овкусяваме с черен пипер. Оставяме течността за заври.

Внимателно връщаме рибата в бульона и готвим за кратко.

Сервираме рибата в дълбока чиния, залята със соса.

подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар