Пиян шаран

04/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Струва си да опитате риба, която пие повече бира от вас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо751
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиставаме, измиваме и нарязваме на порции рибите.

Почистваме и нарязваме на дребно целината и лука и ги запържваме в сгорещено олио в дълбока тенджера, поръсваме с галетата.

Върху тях подреждаме парчетата риба и подправяме със сол, черен пипер и дафинов лист.

Заливаме всичко с бирата и изчакваме да заври, намаляваме огъня и варим на слаб огън 15 минути.

Вадим и сервираме рибата в дълбока чиния.

Прецеждаме бульона и претриваме зеленчуците през сито. Заливаме рибата с него и сервираме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

РУМЯНА
РУМЯНА
25.12.2016 10:32
ЗАЩО СНИМКИТЕ НЕ СЪОТВЕТСТВАТ НА РЕЦЕПТИТЕ ? НЕ САМО ЗА ТАЗИ РЕЦЕПТА ПИША. ТОВА Е, МЕКО КАЗАНО, ОБИДНО.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв