Панирано шкембе

08/12/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Страхотен деликатес, който няма да пропуснем да опитаме с руйно, домашно, червено вино "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо841
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме предварително свареното шкембе на не много дебели ивици.

Посоляваме го и го подправяме с черен пипер. Разбиваме яйцата с малко сол и в тях потапяме всяко парче.

Следва овалване в галета и отново потапяне в яйцата. Пържим шкембето в сгорещено олио до приятен загар.

Вадим и отцеждаме върху кухненска хартия. Сервираме с резени лимон и гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар